Konferensbokning

Det är mycket att tänka på när man ska boka konferens och ofta är det så att man glömmer vissa saker som senare kan visa sig ha varit väldigt viktiga. Det som är bra med det är att man lär sig till nästa gång och alltså inte upprepar samma misstag.

Vanliga misstag är att man inte tänker igenom platsen för konferensen. Kanske är det så att det hade varit bra att boka in sig på en konferensanläggning som låg avskilt, men ni bokade in er mitt i city på ett konferenshotell som var fullbokat med massor av andra människor i full fart med att hålla möten samtidigt i närbelägna rum? Kanske valde ni att boka ett paket där alla måltider ingick så att ni var knutna till en och samma byggnad hela tiden utan minsta möjlighet till en nypa frisk luft? Kanske smakade maten inte bra och ni fick gå hungriga? Detta är bara några vanliga problem som kan uppstå när det gäller konferensbokning, men man lär sig av sina misstag.

Visning av konferensanläggning

Det allra bästa man kan göra är att begära en visning av konferensanläggningen innan man bokar. På detta sätt så garanteras det att man gillar platsen och man kan lättare känna sig trygg med att konferensen kommer att bli lyckad. Om lokalen och miljön runt omkring passar för era syften och de resultat som ni vill uppnå så kommer ni ha en lättare väg dit än om ni väljer lokal och miljö som inte alls passar för era syften.

För att hitta nya infallsvinklar och för att på bästa sätt föra er och ert arbetslag framåt så behöver ni befinna er på platser som gynnar era syften. Det kan låta lite flummigt, men det är faktiskt på det viset att miljön runt omkring oss påverkar mycket mer än vad vi kan tro när det gäller att fatta beslut eller att ta initiativ till förändring eller dylikt.