Konferens i Malmö

Malmö är en härlig sprudlande stad med nära till kontinenten, så detta är den ultimata platsen för en spännande lite annorlunda konferens. Naturligtvis finns det en mängd möjligheter för en konferens av mer klassiskt snitt också om man hellre skulle vilja ha det.

Det finns många trevliga miljöer i Malmö som ger konferensen det där lilla extra som kan behövas för att få deltagarna att verkligen uppskatta konferensen. Man kan lätt hamna i gamla invanda mönster även vad gäller konferenser, och likt möten på jobbet så behöver även konferenser en liten uppfräschning för att deltagarna ska kunna hålla intresset uppe.

Malmö och Köpenhamn

Ett extra plus när man väljer att ha konferens i Malmö är att man har nära till Köpenhamn, Man kan sålunda använda båda städernas bästa delar för att på så sätt få ut så mycket som möjligt av konferensen.

Man kan exempelvis välja att ha själva konferensen och boendet i Malmö medan underhållning och middagar kan förläggas i Köpenhamn, vilket gör att många kommer känna det lite som att vara på en liten minisemester. Detta kommer att göra deltagarna på gott humör och man kan förvänta sig många skratt.

Lokaler

Det finns ett stort utbud av lokaler för konferenser i Malmö, och är du öppen för att lägga till Köpenhamn som en del av Malmö så som malmöborna själva gör, så blir möjligheterna än större.

Man kan välja mellan gamla hederliga konferenslokaler eller lite mer spännande lokaler om man vill det. Moriska Paviljongen ligger bra till när det handlar om att erbjuda något lite utöver det vanliga. Denna lokal ligger bra till mitt i Folkets Park i södra innerstaden, och det finns många bra boenden i närheten.

Omgivningar

Skåne är oerhört vackert, och även om man håller konferens under hösten eller vintern kan man njuta av havet och de vackra stränderna. Ystad saltsjöbad är ett exempel på en fantastisk plats som har funnits länge och som ger deltagarna en härlig konferensupplevelse.