Vad innebär en konferens?

Svaret är att en konferens kan bli precis vad man själv gör den till! De flesta typer av konferenser innefattar förstås någon typ av arrangerad sammankomst, kanske med ens eget arbetslag eller möjligen med fler kollegor från andra sektioner eller andra arbetsplatser. Det handlar helt enkelt om att mötas tillsammans och utbyta idéer eller strategier, kanske utgör tillfället ett underlag till workshop eller projekt, eller kanske handlar det i huvudsak om en vidareutbildning? Oavsett vilket tema konferensen har, finns det många olika upplägg och förstås konferensanläggningar att välja på.

Allt inom konferensbokning

Körunda Konferens är ett bra tips för den som inte vill behöva välja för mycket, på Körunda finns nämligen något för alla både vad gäller konferens-upplägg, övernattning och arrangemang för större fester. För konferenser kan man välja på ett större konferenspaket inklusive övernattning och förtäring för två dagar eller för endags-konferens.

Därtill kan man också välja att lägga till en speciell aktivitet, om man kanske vill jobba lite extra på gruppgemenskapen eller bara helt enkelt vill satsa lite på att ha kul tillsammans och göra något annorlunda. På Körunda kan du exempelvis välja bland flera utomhusaktiviteter så som poängpromenad med olika uppdrag, paddling, träning med Paulo Roberto som coach, teamkamp, segway-skytte och mycket mer. Körunda konferenshotell ligger mycket naturskönt med nära till både vattnet och vidsträckta golfbanor, så möjligheterna är många. För den som önskar flera aktiviteter är detta självfallet också möjligt att ordna. Skulle vädret vara mindre inbjudande finns det även en uppsjö inomhusaktiviteter att välja bland, så som till exempel matlagning, musik-quiz, spa-upplevelse, biljard och mycket mer.

Konferens

Beträffande själva konferensen, så är det viktigt att förbereda de deltagande på konferensens upplägg och syfte, gärna i god tid innan det är dags. Detta främjar en känsla av deltagande och möjligheter till påverkan, samtidigt som det rent praktiskt underlättar för en mer effektiv konferens. Om man redan från början vet var fokus bör läggas någonstans, blir tröskeln ofta inte så hög till att faktiskt komma in i det kreativa flowet.

Det finns många sätt att göra detta på, ett kan vara att utnyttja Körundas vackert naturnära omgivningar, och inleda konferensen med en promenad i omgivningarna, kanske med ett litet individuellt start-uppdrag i åtanke. Promenader och de intrycken de ger främjar både koncentrationsförmågan och aktiverar en som medarbetare – en winwin-situation helt enkelt. Det är naturligtvis även viktigt att jobba med uppföljning av konferensen, och vara tydlig med hur och på vilket sätt dess tema integreras med ens vardagliga arbete. Det finns förstås många sätt att göra detta på, och för att uppnå högt engagemang har Körunda flera tips och möjligheter att hjälpa till.