Konferens med SPA

När det är tid för konferens, är det vanligt med smärre panik inför vad som skall göras. Aktiviteter är en naturlig del av vistelsen på ett konferenshotell och många viljor samsas om få dagar. Att åka till en SPA-anläggning är ett enkelt sätt att koppla av parallellt med viktiga föreläsningar och samtal. Dessutom finns det ett mått av friskvård inbäddat i er konferens som frångår de annars så vanliga middagarna och fikastunderna. Om ni aldrig tidigare har varit på ett spa kan alla de olika behandlingar som erbjuds kännas en aning förvirrande och ni kanske helt enkelt inte vet vad som kommer passa er. De olika anläggningarna har ofta bra paket som enkelt kan anpassas för ert sällskap. Konferensresor har blivit någonting allt vanligare även för mindre sällskap vilket är perfekt för SPA!

Konferensspa i Stockholm

Söker ni er bort från stan men vill hinna hem till middagen? Det är inte ovanligt att man har ett liv som inte tillåter utsvävningar under veckorna. Då är en kortare SPAvistelse helt rätt val. Blue Hotel på Lidingö har profilerat sig som en konferensanläggning med valmöjligheter! Även om ni bara skall åka bort för några timmar, kan ni hinna klämma in en behandling, massage eller träningsrunda. Detta kommer inte bara revitalisera era möten utan kan dessutom inspirera medarbetare att själva hålla i trenden.

Ett hamam i Stockholm kan låte för bra för att vara sant, men det finns faktiskt ett sådant på Lidingö! Här samsas god mat med allehanda behandlingar som gynnar hälsan på ett bra sätt. Vill själen också få någonting med sig därifrån, är utsikten iögonfallande vacker! Vårens grönska bäddar in nejden i starka färger och den friska vinterluften går skir över den tunna isen om vintern. Att hinna bort från stressen behöver inte handla om resor till kontinenten. Det kan räcka med en konferens i rätt miljö!